Suche nach restaurant

 
restaurant
 
Welkom in Hotel-Restaurant De Kommel Hotel De Kommel.
Bij mooi weer kan er buiten gegeten worden op het terras. Het restaurant is elke dag geopend van 18u30 tot 21u, met uitzondering van de meeste zondagen. Een tafel reserveren in het restaurant kan makkelijk online of per telefoon. Welkom in Hotel-Restaurant De Kommel Hotel Restaurant's' Gravenvoeren.
Terras Restaurant Nenuphar Gent.
Menu Restaurant Bartholomeus.
5-services 109 Euro Vins adaptés jusquau dessert 46 Euro. Dit menu wordt geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. Ce menu est servi pour lensemble des convives de votre table. Wekelijks, het ganse jaar door dinsdag, woensdag en donderdag. Copyright Restaurant Bartholomeus Website by Ubicum.
BOHM en Berkel cafe restaurant wijnbar bistrot Hendrik Conscienceplein.
Dus als u op het mooiste terras van Antwerpen reserveert kan het weer een rol spelen. HELAAS NEMEN WE MOMENTEEL GEEN NIEUWE RESRERVATIES MEER AAN.RESERVEREN KAN PAS WEER ALS WE MEER ZICGHT HEBBEN OP DE CORONA MAATREGELEN. Heeft u een vraag, twijfel dan niet en neem contact met ons op! Stuur ons een berichtje. Wilt u op de hoogte gehouden worden over ons restaurant.
Restaurant Mozart in Koksijde.
Tot spoedig en hou het gezond. Restaurant Mozart biedt u seizoensgebonden gerechten bereid met marktverse kwaliteitsproducten. Onze visbrasserie heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door de jaren heen, door de verrukkelijke maaltijden en service die u in het restaurant verkrijgt voor een eerlijke prijs.
Restaurant Horseele in de Ghelamco Arena, thuishaven van KAA Gent.
Deze culinaire topprestaties kaderen in het unieke decor dat je doet dromen van een Londense penthouse of een exclusieve Amerikaanse club: een warme, gezellige bar inclusief haardvuur en boekenkast, een knus en stijlvol restaurant, drie totaal verschillende private dining rooms/vergaderzalen, en een fumoir Engelse stijl!
R hotel experiences Bar restaurant UMAMI, bistronomie.
De UMAMI bar restaurant is toegangelijk voor iedereen en biedt een even verfijnde als uitgebreide menukaart aan. Met een capaciteit van 140 couverts, is een echte ontmoetingsplaats uitgerust met een mooi gelegen terras met panoramisch zicht op de vallei en de Ardense bossen en verwelkomt u voor ontbijt, zakenlunch, diner onder vrienden of simpelweg een aperitief.
Erkende Sociale Restaurants in Gent Stad Gent.
De restaurants doen ook dienst als ontmoetingsplaats waar je in een gezellige sfeer en goed gezelschap kunt eten, met nieuwe gezichten en oude bekenden uit je buurt. De keuken van een sociaal restaurant is bovendien een sociale werkplek waar mensen in een stimulerende omgeving begeleid worden om hun talenten te ontwikkelen en werkervaring op te bouwen.
Restaurant Den Duyventooren in Bellem Aalter.
Bekijk nu ons afhaalmenu bij Onze menu's.' Restaurant Den Duyventooren is gelegen in Bellem, een deelgemeente van Aalter. Het restaurant ontleent zijn naam aan de 18de-eeuwse duiventil aan de ingang van de gerestaureerde kasteelhoeve. Wij ontvangen onze gasten in een volledig vernieuwd en sfeervol interieur.

Kontaktieren Sie Uns